Фиш Инвест ООД е един от най-големите производители на шаран (Cyprinus carpio)  за консумация в региона с годишно производство от над  700 т. Шаранът се отглежда в садковата база в яз. Огоста, като произведения шаран се характеризира с отлични вкусови качества, без никакъв страничен мирис и вкус. За производството му се използват единствено напълно екструдирани висококачествени фурaжи, които спомагат за балансирано изграждане на месната структура на рибата, като съдържанието на мазнини е в минимално количество. Основно производсвото на шаран за консумация е в диапазона 1.5 кг – 2.5 кг, като всяка година има производство на риби между 3-5 кг.

Отглеждането на шаран в садки влияе, както на вкусовите му качества, така и на способността на фирмата да произвежда и продава продукцията си целогодишно и да осигурява на пазара регулярни месечни количества.

По-голямата част от продукцията на шарана се продава в живо състояние, но част от него продаваме и под лед, както и разфасовки от него, преработени в новоизграденото ни преработвателно предприятие.

Фиш Инвест ООД разполага със специализиран транспорт за превоз на жива риба, като разполагаме с различни по големина превозни средства.

  ПЪСТЪРВОВО СТОПАНСТВО

  Производство на зарибителен материал от дъгова пъстърва

  ШАРАНОВО СТОПАНСТВО

  Производство на зарибителен материал

  ЕСЕТРОВО СТОПАНСТВО

  Есетра за консумаци Черен хайвер

  © - FISH INVEST Ltd - 2018